Hejdå!

Hej! Nu åker vi till Örebro, och kommer hem på juldagen. Jag kommer nog inte att blogga nånting under den tiden. Puss!

Snart jul!

Hej♥ Idag har jag varit i skolan. Där så gjorde vi inte så vanliga saker eftersom vi slutar skolan imorgon.
Vi pysslade, vi gjorde tomtar (eller änglar, jag gjorde en tomte) av pipränsare och tyg och sockerbits-lycktor. Jag ska ge tomten till Tommy min farbror och lycktan till farmor och farfar.

 Sen fikade vi och kollade på filmen "Björnbröder", vi skulle kolla innan rasten och innan lunch och innan rasten hann vi bara kolla på reklamen och typ 2 sekunder av filmen. Sen skulle vi ju ha med oss fika men jag glömmde det, men jag fick en liten lussebulle av Josefine, en chokladboll av Elsa, en halv bulle av Marissa som byte mot lussebullen, en liten glasyrklick av Tilde (hennes mamma gör jääättefina pepparkakor), en chokladruta/kärleksmums av Said (för han trodde att man skulle ta med till hela klassen) och en lite pepparkaka av Calle. Jag fick jättemycket fika, så det var inte så farligt att glömma fika.

Sen efter skolan gick jag, Marissa och Elsa hem till Marissas mamma. Där gjorde vi en stor snökoja fast vi hann inte klart men imorgon ska vi det. Sen fikade vi i snön och det var mysigt.

Nu är Emma Almas kompis här och ska sova över.

Om en vecka är det jul, tänk, om en vecka! Och vi slutar imorgon! Vi ska fira jul hos mormor som bor i Örebro (hela släckten på mammas sida bor också där) och det ska så bli kul.
Jag länktar till Julafton! Gör inte ni det?


14/12-09

Hej♥Idag var jag i skolan som vanligt. Där så hände det inte så mycket. Josefin typ gjorde illa sig, jag vet inte hur men det var ett stort och ekligt sår (blää!).

Sen gick jag, Tilde, Edvina och Maja hem till Maja och vi busringde. Det var jättekul, Tilde låsades vara en bäbis och det lät typ så här: "Hej mamma." den andra: "Nej, här finns ingen mamma" Tilde: "Jo jag vet att det är det här nummret!" den andra: "Nej, du har nog ringt fel" Tilde: "Okej, hejdå"
Det var jättekul! Men nu ska jag kolla på julkalendern.

Helgen = Klassfest, Mammas jobbs fest, Idol-final, Täby Centrum, Museum & Sova över

Hej♥ I fredags så fyllde mammas chef 70 år (lite gammalt för at forfarande jobba) och det firade dom med storfest på mammas jobb. Det var jättemycket folk, och det var luciatåg och massa tårtsaker och gott men jag och Alma fick inte vara där på kvällen/natten men det kunde jag inte heller för det var klassfest.

Klassfesten  var kul men det var väldigt få som var där för vi hade tagit andra sprutan av svininfluensa-vaccinet dagen innan. Men vi som var där hade kul ändå. Sen efter klassfesten så fick jag åka till Elsa och sova där för Mamma och pappa var fortfarande på den där festen. Där hade vi kul och det var ju idol-final. Båda var bra fast jag tycker att Erik var bättre när han sjöng vinnarlåten. Vem tycker ni skulle ha vunnit Idol? Jag tyckte att det blev bra som det blev, jag hejade inte direkt på någon.

Sen i lördags var jag i Täby Centrum med Elsa och jag köpte ett par jeansleggings (mörkblåa typ), men när vi var på väg till mc`donald's så satt Andereas från Idoljurryn vid "Akademibokhandeln" (han hade typ skrivit en bok), vi blev lite intreserade fast vi gick och åt men sen efter så gick vi fram och frågade om en autograf, det var lite läskigt men ändå kul.

Idag har jag varit på Sjöhostoriska museet med Edvina och mamma och pappa det var kul vi gick på sån här guidad visning fast det var typ som privat visning för det var bara vi och två till. Sen när vi skulle hem så köpte jag och Edvina en varsin stor gräddkola och den var jääätte god, den smak lite mint också.
Och sorry att jag inte skrivit på länge men det här vat ett ganska långt inlägg.

RSS 2.0