Idag 24/1-10

Hej! Idag har jag varit hos Elsa, Tilde med. Där åkte vi pulka i Hagabacken med Tuva (Elsas lillasyster) också. Det var jättekul, jag gjorde lite illa mig men det var kul ändå.
Sen byggde vi en koja och spelade kort i kojan, det var en fin koja men den rasa typ hela tiden xD
Sen skulle Tilde hem och äta och jag och Elsa ville spela dator, men det gick inte för Elsa hade besök av en annan familj och deras son satt vid datorn och Elsa vågade inte sägea till att vi ville sitta vi datorn (hon känner han inte så mycket).
Sen var det middag och vi skyndade oss så vi fick sitta vid datorn (äntligen), men så klart skulle pappa komma då, men som tur var så undrade han om Elsa ville följa med och åka skidor nästa helg fast bara en dag.
Sen kom jag hem och satte mig vid datorn en sund, efter det gjorde jag läsläxan och matteläxan.
Och nu sitter jag vid datorn och ska gå och kolla på T.V. och äta glass.

Kören

Hej! Idag har jag varit på kören och förut tänkte jag sluta men nu har Cesilia (vår körlärare) sagt att vi ska sjunga Disney-låtar, mycket roligare än alla dom sångerna vi sjöng förut. Jag går på kören med Tilde och kanske Maja och Jenny (dom har gått men kanske ska sluta), förut gick också Elsa och Marissa på kören med, men dom har slutat (lite tråkigt att det är många som slutar). Men jag har bestämt mig - jag ska fortsätta.
Går någon av er på någon aktivitet? Svara gärna :)

Tråååååkigt!

Hej! Idag har jag inte gjort någor än, men jag ringde till Elsa och Tuva (Elsas lillasyster) svarade och sa att Elsa ska ringa upp. Just nu sittaer jag och chattar spelar "Happy Aquarium" (fast jag har inge pengar på "Happy Aquarium" så jag kan typ inte göra något där) och läser lite bloggar.

14/1-10

Hej! Idag har jag varit i skolan och där hände det inte så mycket. Efter skolan följde Monia med mig hem till min faster och farbror för jag skulle klippa mig (min faster är frisör hemma). Så då väntade Monia på mig och sen  kom pappa och hämtade oss. Sen åkte vi hem till monia och åt mellis, körde Wii och ritade.

Lite bilder

Hej! Här kommer lite bilder på lite vad som helst.

Till ekempel min söta hund Vilja.


Och jag i London


Två röda blommor.


Och en liten igelkott i gräset.


Jag och Alma (min syster) äter glass, mm.


Dom här bilderna är ganska gammla men fina.

Happy Aquarium

Hej! Just nu sitter jag och spelar "Happy Aquarium" (Ett spel på Facebook). Det är jättekul, Jag är typ galen i det. Jag spelar det hela tiden när jag sitter vi datorn. Det är så kul. :)

Idag och imorgon

Hej! Idag har jag varit hemma hos Edvina. Där gjorde vi fina/roliga fresyrer på varandra, sen gick vi till lekparken och åkta pulka både i backen och i rutchkanan. Sen när vi kom hem så åt vi lunch, spagetti och köttbullar. Efter det bråkade Edvina lite med Filip (hennes storebror) fast bara lite på skoj typ. Sen ritade vi och fikade typ samtidigt.

Imorgon börjar skolan! Täck, jag som sov till typ tio idag. Jag har liksom inte fått in vanan att gå upp tidigt än. Men det ska bli kul! För det är massa personer i klassen jag inte träffat på hela jullovet. Jag saknar alla!
Och vet ni, jag har börjat skriva dagbok.

Låtspammning

Hej! Igår fick jag och Elsa typ nya idoler och ni kommer nog tycka att vi är jättekonstiga för vi lyssnar på japansk musik (fast dom sjunger mest på engelska).


Den är bra!


 
Den också!


Den här är rolig!


Den här är också bra!Skitbra enligt Elsa.

Sovit hos Elsa

Hej! Idag har jag sovit över hos Elsa och vi har typ bara ätit frukost och suttit vid datorn som vi fortfarande gör.

Igår var vi på fest hos Jenny och det var jättekul, och Alexandra som har slutat i våran klass var också bjuden och där, och det tyckte jag var kul för jag har inte sett henne sen hon slutade i sommras.
Sen kollade jag och Elsa på "Olycksfågeln" (en deckare) som var sk*t läskig! Sen har vi typ inte gjort något mer.

Gott nytt år!

Hej! Jag vet att jag inte har skrivit på länge men nu kommer jag skriva om julen och nyår och allt det.

På julafton var vi hos min mormor i Örebro där fick jag många saker, några av dom är:

"Guitar Hero" (det har jag önskat mig länge).

En blå-grön ganska lång tröja.

En godis-skål.

Ett par gammla örhängen (i guld).

Sen typ några dagar efter hade vi åkt hem igen och firade jul med pappas släkt och då fick jag:

En likadan tröja som de blå-gröna fast lila.

Godis.

Ett biokort.

En (gul) necessär.

Sen igår (alltså nyårsafton) var vi hos mammas och pappas kompisar (fast deras barn är Almas och mina kompisar). Där hade vi jättekul, Jag skrattade hur mycket som helst. Sen klockan tolv så var det massa fina raketer fast det lät ganska mycket.
RSS 2.0