Tråkigt!

Heej♥ Jag har väldigt tråkigt ville bara säga det. Det kanske var lite onödigt men ändå.

Glass och Paus

Heej♥ Jag har varit och typ campat, det var kul. Men det var på vägen hem, då så åkte vi till Sveriges största glassbar och jag och Alma fick jättefina stora glassar men massa grejor, och sen fans det en glass som det rök om men det var inte vanlig eld rök, utan något annat (men den lucktade gott).

Jag hade tänkt att ta en liten pouse från mitt skrivande, för jag har inre ricktigt med tid på sommaren men kommer skriva när jag har tid (jag lovar).

Har varit i Örebro och världens bästa ÖVERAKNING♥

Heej♥ Jag har varit i Örebro (där min mormor bor och typ hela mammas släckt XP). Där var det kul jag spelade jätte mycket bedminton (vet inte om det stavas så XP) och fick ett sår som jag troligen kommer få ett ärr av. Men nu kommer det bästa: Vi hade chatat om att få åka till Gustafs vik (Ett jätte kul äventyrs bad i Örebro). Men sen va mamma lite mistenksam om vad vi skulle göra den dagen så vi chatade och chatade... Och då sa vi lite skämtand: Vi kanske ska åka till Liseberg. Och nu tror nu dom flästa att vi skulle åka dit men det skulle vi inte utan då sa mamma mellan Liseberg och Gustavs vik ock då sa jag Skaras sommarland och det var sant vi skulle åka dit!! Jag blev jätteglad lixom vi hade inte vetat något innan. Men det värsta var att det fins en ny Bärg- och dalbana på skaras sommarland, och den heter Tranan. Men det var inte kul för när vi skulle åka den sista gången så stranade den så vi fick sitta och vänta i fem tio minuter, sen kom det en tjej och hjälpte oss ner för det var i början på bärg- och dalbanan som vi fasnade på och det var i en uppförsbacke så vi fick gå ner för en trappa så vi klarade oss. Gå in på Almas blogg för att se på hur Tranan ser ut

9/7-09

Heej♥ Idag har jag inte gjort så mycket, jag hat varit hos Elsa vi har kollat på film och TV typ hela tiden, sen så sitter vi vid datorn nu också. Sen så har jag inte gjort så mycket mer... Jo vi har gott ut i regnet och plockat blåbär och smultron. Sen har vi inte gjort så mycket mera.

Tråkigt idag med!

Heej♥ Ja, det är ungefär som igår tror jag... Fasst jag har inte ringt någon än. Men jag kanske ska det, så då blir det inte så tråkigt kanske. Jag vet inte om jag kommer att ha kul eller inte. Vem vet XD.

SRIV ERAT NAMN!

Heej♥ Jag stör mig bara på den där personen som skriver på kometarerna att den heter "inte din vän". Om den personen läser det här så säger jag att det är fegt och töntigt att inte skriva namnet för det är ju ingen ide att skriva dumma grejer om den man skriver till inte vet vem det är. Så FATTA!!!!


TPÅÅKIGT!!!

Heej♥ Jag är ensam hemma och det är skit tråkigt. Jag har inget att göra och inget är inne på msn. Eller jag har lite att göra Jag lysnar på musik (fifteen), ritar framför datorn (lite konstigt kanske) och jag skriver ett inlägg ju. Jag är ensam hemma för mamma är och typ shoppar någonstans och Alma är hos en ny kompis som ska börja i hennes klass (hon har precis flyttat hit typ) och pappa är inte ledig, jag har tråkigt asså. Det skulle ju vara roligare om någon var inne på msn. Vet inte om jag har stavat rätt på allt eller så.

Jag kommer kanske ha lite tråkigt... Eller inte♥

Heej♥ Ja, som sagt kommer jag kanske få lite tråkigt när Elsa är i  Norrland, och imorgon åker Marissa till Skåne... Men det kanske inte blir så tråkigt ändå för det fins ju andra personer att vara med än Marissa och Elsa (det kanske va lite dumt att jag skrev så tycker ni). Men vad ni än tycker så
 

Marissas födelsedag XP

Heej♥Idag är det marissas födelsedag. Jag kom till henne ungefär halvtvå, Sen så hade jag gjort typ världens finaste kort tycker jag, men prisenten var ennu roligare. Hon hade glömt sina grejer hos mig dagen innan för hon hade sovit över, så gissa vad som var i paketet... Hennes grejer och hon gick på det haha! Jag sa att jag hade glömt dom men hon märkte att det var något när jag börja skratta när hon öppnade prisenten. Men Ellen hade facktist glömt något... Mina tekningar! //Marissa.
  
 

Tack Alma!

Titta, Alma har gjort en signatur åt mig! Och ny design! Man tackar!


Kan inte skriva så mycket på sommaren:(

Heej♥ Jag har ganska lite tid att spendera vid datorn nu, så jag kan inte skriva så mycket nu när det är sommar. Man är ju på semester och allt, man kan t.ex. åka på semester till ett annat land, och om man inte har bärbardator som jag inte har så är det ganska svårt att skriva och så. Sen när det är vardag och vi är ensamma hemma så går det inte att sitta vid datorn för min pappa typ gör så det inte går att vara inne på datorn(Lite jobbigt tycker jag). Heejdå♥

RSS 2.0