Ett inlägg från Örebro

Hej! Idag åkte jag, Alma och mamma till Örebro (till mormor). Vi åkte i morse vid 09.30 och kom fram ungefär vid 12.00. Nu så har vi åkt till mammas kompis Anna och nu ska mamma, Anna och mormor gå ut med Vilja (min hund) och Asta (min morsters hund). Vi kanske ska åka till Gustavsvik (ett ävertyrsbad) och jag tycker att det är jättekul där. Vi kommer hem på Torsdagen för Alma ska dra ut sin tand.

WALKING with DINOSARUS :)

Hej♥ Idag ha jag varit på "Walking with dinosarus" (Gå med dinosaurier) och det var grymt kul och coolt! Det var jätte roligt och för er som inte vet så fick jag det här i födelsedagspresent och det är en förestälning då man åker tillbaka till dinoauriernas tid i Globen. Jag åkte dit med pappa och det var jättestoora dinosaurier men vissa var inte lika stora.Det här är alltså en Tyrannosaurus rex, en triceratops och en dinosaurie som jag inte vet vad den heter som bråkar lite och detta är ur förestälningen.Ja, och det här är alla dinosaurier som var med i förestälningen.
Och det här var jätteroligt som jag redan har sagt.


Sjuk idag med :(

Hej♥ Jag är sjuk idag med :( och jag är jätte sur för nu har jag varit sjuk i tre dagar och jag brukar bara vara sjuk en dag så jag är inte van att vara skuk så här länge.


Finputtsning på bloggen

Hej♥ Jag eller rättare sagt min syrra Alma har finputtsat lite på min blogg nu så nu har jag en ny sån här hejdå-sak som jag tyckte blev fin, för det var jag som bästemde hur den skulle se ut X). Men jag tror inte att allt är klart än.

 


En till bra låt X) + Sjuk idag med : (

Hej♥ Idag är jag sjuk igen :( och det är ju tråkigt för jag och Marissa ska ju ha fest på Lördag och då kan jag inte vara sjuk ju, och jag ska på föreställningen "Walking with dinosarus" på Söndag och det fick jag i present så det vill jag inte missa.

Här kommer en låt som jag tycker är bra fasst den är ganska gammal.

 

Men jag tycker att den är jättebra ändå.

Tror att jag ska fortsätta skriva:) + En låt som jag tycker om

Hej♥ Jag tror att jag har bestämt mig att jag ska fortsätta skriva på min blogg. Så jag är ganska glad nu.

Här kommer en låt som jag tycker är väldigt bra.Tycker ni der? Skriv vad ni tycker.Ska sluta skriva + Sjuk :(

Hej♥ Det är så här att jag inte årkar skriva på min blogg, så jag kommer inte att skriva på den men jag kommer att ha kvar den - ifall jag ångrar mig.
Idag är jag också sjuk så jag är inte i skolan.

RSS 2.0