Hos Elsa + julmarknad = Lyckad dag

Hej! Idag har jag varit hos Elsa, eller vi var inte så mycket hos henne. Vi var i Vallentuna centrum på julmarknad. Jag köpte brända mandlar, en godisrem, vanligt godis och en Ben & Jerry`s (half baked), den var jättegod :) Sen så har vi kollat på T.V. och sitter nu vid datorn. Jag höll nästan på att glömma, jag ska sova hos Elsa idag xp
Vi ska kolla på Robinsson (som är ikväll) och äta mer Ben & Jerry`s muns X).


Idag + Choklad + En låt av Lady Gaga

Hej♥ Idag har jag inte gjort så mycket. I skolan så gjorde vi egna pappaer och det var roligt, mina papper var blåa och rosa/röda. sen efter skolan så gick Jag och Elsa  hem till Elsa och vi tittade på T.V. och sen satt vi vid datorn (vi gjorde inte så mycket för vi var så trötta). Och nu så ska vi ha mammas och pappas kompisar på middag. Vi ska äta kyckling och till efterrätt pannacotta (mums :).
Har ni smakat marabou hallon och yougurt?
  Jag tycker att den är jättegod, ni borde smaka den.    


Den här låten är bra!
Var den bra? Skriv vad ni tycker.


test

:) :D :P :O

16/11-09

Hej♥ Idag har jag varit i skolan som vanligt och det händé typ ingeting särskilt där idag. Men efter skolan så gick jag hem till Marissa och hennes pappa har skadat sig lite och det stod med i tidningen ("dagens nyheter" s. 13 längst till höger rubriken är "Tidningsbud rånad på sin bil i Vallentuna" i den första delen) och man få ersänna att han såg lite läskig ut med blåtira och ett sår. Jag och Marissa spelade lite dator och sen åkte vi hem till Elsa och där åt vi mellis sen kom Tilde också. Sen så skulle Elsa, Marissa och Tilde åka till kören som jag också skulle ha gjort men inte idag för jag skulle på utveklingsamtal och Lena min fröken sa att jag inte hade något problem eller så, så det gick bra.


Hos Elsa idag med♥

Hej♥ Idag är jag hos Elsa med och vi har varit och köpt godis (gott XP). Elsa ska sova hos mig idag och vi ska ha riktigt roligt. Vi kanske ska kolla på körslaget fast jag tycker att det typ suger (Elsa med). Snart ska vi åka hem till mig, fast vi ska äta lunch först (köttbullar och makaroner, gott) och det är bra för att jag är ganska hungrig nu för jag åt typ inget till frukost.


En låt (på danska)

Hej♥ Idag har jag varit i skolan och jag gjorde inte så mycket där. Nu är jag hos Elsa och vi sitter vi datorn. Vi har inte gjort så mycket men ska fråga om jag får sova hos Elsa.Denna låten är från (danska) lilla melodifestivalen 2009 och jag tycker den är ganska bra men den är rolig också.Videon är ganska kul (vet inte varför).


Har varit i Täby idag♥

Hej♥ Idag har jag varit i Täby Cetrum. Jag köpte två tunna tjoktröjor (det kanske låter lite konstikgt med tunna tjoktröjor och med det menar jag lite tjokare långärmade tröjor) från H&M och den ena var murkblå-lila med Hello Kitty på och den andra var rosa och brunt golfmönster (golfmönster är dånt här rutigt, det är inte så lätt att förklara). Sen köpte jag ett par ljusblå-grå jeans också, som också var från H&M. Sisst och facktist minst köpte jag en penna på Panduro (en typ pysselaffär).

RSS 2.0