Har inte skrivit på länge:(

Heej♥ Jag har tyvär inte skrivit på länge men jag orkar lixom inte att skriva så ofta längre, men bara så att ni vet så kommer jag inte att skriva lika mycket längre bara för att jag inte orkar.


Lite rabbel bara

Heej♥ Idag så har det inte gått så lång tid på dagen så jag har inte gjort så mycket, jag har ätit frukost och chattat, har tänkt ringa någon också. Just nu lysnar jag på Almas spotify (ett musikprogram), på någon konstig låt av Mickhel jackson jag tycker inte att den är så bra så jag ska nog hoppa över den.

Första dagen i M4 Röd

Heej♥ Idag var första skoldagen, och det blev faktist roligare än vad jag trodde det skulle bli. Men det kanske också är för att jag har saknat alla så mycket. Våran klas heter "M4 Röd", men det var bra också för jag kan ta mat själv, jag har ju brutit armen. Men det var jättekul tycker jag.


Brutit armen

Heej♥ igår hände det en ganska dålig sak, jag bröt armen därför orkar jag inte skriva så mycket nu. Men det var så att jagvar hos Edvina och då så skulle jaghoppa ner från ett träd och då så hamnade jag på vänsterarmen typ. Jag orkar tyvär inte skriva mer.
'

Inget att skriva om

Heej♥ Idag hade jag lite lust att skriva, men jag vet inte vad jag ska skriva om. Så det är det som är frågan. Jag kanske ska visa er en bra låt eller så kan ja skriva om vad jag har gjort idag eller något helt annat. Asså jag kommer inte på något för jag har ingen låt att visa er, jag gjorde inget intresant idag, jag var med Maja och Monia, sen så kommer jag inte på något annat att skriva om, men jag har så mycket skriv i fingraran typ. Så jag skriver inte mera.

En bra låt... Tycker jag

Heej♥ Här är en bra låt av Erik hassle
Tycker ni att den är bra? skriv vad ni tycker.


skolan börjar om 8 dagar

Heej♥ Jag har inte skrivit på länge:(, lite synd kanske. Men nu struntar vi i det för vi börjar skolan om 8 dagar och jag saknar alla och vill träffa alla... Men jag saknar Linda och jag vill verkligen ha henne som fröken fortfarand, det kommer att kännas jättekonstigt att bara byta fröken och klassrum... Men jag har tänkt lite, och alla byter ju fröken så det är nog bra att vi byter fröken ändå. Just nu så så har vi mammas och pappas kompisar här på middag, och Alma och Emma är hos min mormor i Örebro, och jag lysnar på musik typ.

RSS 2.0