Jag är sjuk! :(

Hej! Som ni kanske har förstått så är jag sjuk :( Det är jättejobbigt, jag får inte ens gå ut. Jag har liksom inte ens feber. Jag är bara snuvig och har lite ont i halsen... Och hostar... Mycket.
Ja, men jag vill i alla fall var frsk, och nu har ju Elsa blivit frisk från sin magsjuka och då vill ju jag se henne.
Jag blir så sur. För jag är inte sjuk ofta och då hatar jag att vara sjuk när jag väl är det.
Men ni kanske inte är så inrteserade.

Hos Marissa

Hej! Idag har jag varit i skolan, där hade vi slöjd. Jag håller på med en typ påse av något slag (alltså, jag går på syslöjd). Där hände det inte något mer särskilt...
Efter skolan gick jag, Tilde och Marissa hem till Marissas pappa (hennes föräldrar är skilda). Där gjorde vi ljus, smoothie och så fick vi titta på Marissas nya lillastster, hon var så sööt. Jag ville inte se henne på kort, utan jag ville se henne på riktigt först.

Min dag idag

Hej! idag har jag varit i skolan, där hade vi bild och typ inget mer specielt. Sen gick jag, Maja, Tilde och Marissa hem till Maja. Där tittade vi på T.V och just det, innan gick vi till Marissa för att kolla på hennes nya lillasyster som föddes i lördags, fast hon sov så vi fick inte det (synd, hon är säkert jätte söt). Sen skulle jag, Maja och Tilde till kören klockan fyra. Där tränade vi på några sånger som vi ska sjunga på en konsert om typ tre veckor. Sen kom jag hem och åt middag och nu sitter jag här.

RSS 2.0