Hemma igen:)

Heej! nu är jag hemma igen sen jag var i London det var roligt där men det känns ändå sjönt att vara hemma igen.
 
I Onsdags när vi kom dit gjorde vi inget typ. bara packa upp väskorna och så.

Sen på Torsdagen så åkte vi London eye alltså parisehjulet i London för dom som inte vet vad det är .sen gick vi runt lite på stan sen gick vi på modärna museet. det är typ ett konstmuseum om man inte vet va det är häller.

På Fredagen så gick vi på ett vaxdocksmuseum men massa vaxdockor som såg jätte värkliga ut och dom här vaxdockorna föreställde massa kändisar.

På Lördagen så började vi med ett museum, typ det naturhistoriska i London. ja, där fans det riktiga dinousaiesklätt för på naturhostoriska i stockholm är det bara fusk. sen så gick vi på London zoo och där såg vi än massa djur t. ex. gorillor tigrar och lejon och massa grisar typ. Sen efter det så gick vi till ett stort varuhus som heter Harrods det var väldigt dyrt där, det var lixom en ljuskrina som kostade 21,000 pund, och en pund är tolv kronor. Vi köpte bara te och godis där.

I söndags så var vi på en musikfestival i en stor park där det fans ett litet nöjesfällt där det var en typ grej som gick runt, runt men inte upp-och-ner lite svårt att förklara den var läskig i alla fall. Sen var det en stor robbot som typ va gjord av lila stora sopptunnor. Sen var det mycket mer som jag inte kan förklara

I måndags så hanlade vi mycket gerjer. men jag hanjade bara ett par adidas-skor, nej just det jag köpte några jätte coola pennor som inte går att förklara men dom var coola och det vet ni som har testat dom.
 
Heejdå♥


Kommentarer
Postat av: Elsa

Jag vill också åka till London!!

2009-08-02 @ 09:05:53
URL: http://lookatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0